Predrag Mijatović odbio da potpiše Barsin dres (VIDEO)

0
2173
Legenda crnogorskog fudbala Predrag Mijatović bio je “žrtva” skrivene kamere lokalnog madridskog TV kanala.

Sadašnji i budući asovi mogli bi mnogo toga da nauče od Predraga Mijatovića, a neka prva lekcija bude ophođenje prema običnom čoveku, čak i kad je on navijač protivničkog tima i traži nemoguću uslugu.

Mijatović je, naime, bio „žrtva“ skrivene kamere jednog lokalnog madridskog TV kanala, koji mu je podmetnuo navijača Barse da ga dosadno moli da se potpiše na dres katalonskog kluba.

Došao sam u prodavnicu s prijateljem i prodavac je počeo da navaljuje, iako sam mu lijepo objašnjavao da to što on traži od mene ne mogu da ispoštujem i pored moje dobre volje. Rekao sam mu da sam „madridista“, da poštujem Barsu, ali da bi gaf s dresom naljutio navijače Reala – priča Mijatović.

Otkud strpljenja da na fin način odbijate „nepristojnu ponudu“?

– Španci mnogo vole fudbal i svoje klubove. Iz tog razloga navijači zaslužuju respekt. Osim toga, skrivena kamera je snimljena u prodavnici iz mog komšiluka, gdje sam redovna mušterija. Vidi se jasno da pričamo na mestu gdje se kupuje voće…

Nije vam bilo neobično to što vam prilazi prodavac?

– Ha-ha-ha.. Ma, prijatelj koji je na snimku pored mene, on mi je sve smjestio u dogovoru s TV produkcijom. Ispalo je, ipak, sve dobro!