Petar Porobić: Utakmica sa Srbijom izaziva veliku pažnju

0
562
Foto: wpolo.me

Direktor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Petar Porobić je kazao da je utakmica sa Srbijom veliki izazov.

’’Ove godine Svjetska liga nema takmičarski imperativ kao prošle godine kada je prvo mjesto donosilo plasman na Olimpijske igre. Ali, ova utakmica izaziva veliki pažnju. Srbija je u ovom trenutku sigurno najjača ekipa na svijetu i ovo je utakmica prestiža. Takođe, i izazov zbog odsustva određenog broja igrača. Na nama je da uz pomoć publike ostvarimo rezultat koji priželjkujemo. Ova utakmica dolazi i kao predigra Evropskog šampionata koje dolazi veoma brzo. Tamo nas čekaju složeno zadaci, borba za plasman, borba za medalju’’, kazao je Porobić i dodao…

’’Nijesmo imali mogućnost da vratimo igrače u naše klubove. Praksa je decenijama bila, da sve jače reprezentacije pred Olimpijske igre vrate svoje najbolje igrače. To je ozbiljan problem, ali ne možemo da se žalimo. Pogotovo jer se sada povrede igrača teško mogu kontrolisati, teško mogu rješavati. Stoga moramo početi razmišljati i stvarati uslove za povratak igrača u domaće klubove’’, zaključio je Porobić.

Prodaja jednog dijela karata za utakmicu Crna Gora – Srbija održaće se u ponedjeljak 30. novembra u prostorijama VPSCG u Kotoru od 9 časova. Karte se mogu kupiti samo uz identifiakcioni dokument i pojedinac će moći da kupi 2 karte. Molimo gledaoce da sa sobom ne nose sitni novac i upaljač, jer će im isti biti oduzeti na tokom kontrole obezbjeđenja pri ulasku na bazen.

 

wpolo.me