Penali, produžeci, Mbape, Lukaku… Najbolje kvote na polufinale u Meridianu!

0
351
Foto: FIFA/Getty Images

Došli smo do polufinala Svjetskog prvenstva i sada su ostale četiri ekipe koje se bore za medalje. Sve nas zanima kakav će biti redosled na podijumu, a ako misliš da imaš odgovor na to pitanje – iskoristi fenomenalne kvote u Meridianu!

Prvi meč polufinala igraju Fracuska i Belgija, a mnogi taj duel gledaju kao na finale pre finala. Sa jedne strane Lukaku, Azar, De Brujne i Kurtoa, a sa druge Grizman, Mbape, Pogba i Ljoris! Ako veruješ u “Crvene đavole” možeš da dobiješ mega kvotu 3.40, dok je na Francuze kvota 2.90.

Francuzi su mali favoriti i kada je u pitanju prolazak dalje, a kvota da će Belgija ili Francuska voditi posle 10 minuta je fenomenalna!

Naravno da je Hari Kejn prvo ime ovog prvenstva kada su u pitanju golovi, ali Lukaku ili Grizman bi mogli da ga sustignu, po kvotama koje su dvocifrene.

Francuzi su prvi favoriti za osvajanje prvenstva, a kao što smo rekli – ovo je po mogima finale pre finala, pa su Belgijanci drugi najveći favoriti da podignu boginju.

Kao i u četvrtfinalu – i u polufinalu imamo polovinu timova koji nikada ranije nisu osvajali SP – a Meridian je spremio kvotu i na to.

Osmina finala nam je pružila uzbuđenje i utakmice koje su se završile posle izvođenja penala, u četvrtfinalu smo takođe. Utrostruči svoj novac samo u Meridianu ako bude penala u polufinalu, a kvota na produžetke u oba meča će te oduševiti!