Pelegrini: Prestani da se duriš i zaradi mjesto u timu!

0
227

Menadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini odgovorio je Stevanu Jovetiću, koji je javno izrazio nezadovoljstvo zbog izostavljanja iz tima “građana” za Ligu šampiona. 

Prestani da se duriš i zaradi mjesto u timu”, interpretirao je britanski “Dejli star” poruku menadžera Sitija Manuela Pelegrinina crnogorskom reprezentativcu Stevanu Jovetiću danas na pres konferenciji uoči sjutrašnjeg duela sa Njukaslom.

Stevan je profesionalac i mora da radi žestoko kako bi zaradio mjesto u timu igrao na način na koji je pokazao da može da igra“.

Bio je to Pelegrinijev odgovor na Jovetićeve izjave prošle sedmice, date “Sandej Miroru”.

Crnogorski reprezentivac poručio je tada da je Pelegrinijeva odluka da ga ne licencira za utakmice Lige šampiona bila – pogrešna odluka.

Zaslužujem da igram Ligu šampiona. Menadžer me je ubio tom odlukom. Osjećam da zaslužujem mjesto u timu i drugi su mi tako rekli. Govore mi da sam odličan igrač, ali je očigledno da menadžer ne misli tako“.

Siti će u utorak dočekati Barselonu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a Jovetić će biti na tribinama.

I dalje sam razočaran. Ne mislim da je to dobra odluka. I treneru sam to rekao, ali on nije želio ni da me sasluša. Krivo mi je, jer sam došao ovdje da igram Ligu šampiona“.

Kako će ovaj malo verbalni “rat” Jovetića i Pelegrinija uticati na status crnogorskog fudbalera u Premijer ligi do kraja sezone, odgovor će možda dati sjutrašnji duel sa Njukaslom.