Ministar Janović: Čestitam Odbojkaškom savezu, ovo su sjajne stvari

0
486

Svečanu ceremoniju zatvaranja treće sezone Jugopetrol EKO mini odbojke, svojim prisustvom uveličao je i ministar sporta Nikola Janović.

“Od samog formiranja Ministarstva sporta mi smo stavili akcenat na tome da se što više djece uključi u sport. Ministarstvo sporta podržava sve saveze za ovakve projekte, a iskoristio bih priliku da čestitam rukovodstvu Odbojkaškog saveza Crne Gore i zaista ovo su sjajne stvari, posebno kada vidite ovoliko djece na Trgu i kako su zaneseni odbojkom. Svaki ovakav projekat će biti podržan od strane Ministarstva sporta koliko jgod to bude bilo moguće.

“Odbojka kao sport je veoma značajan i znamo koliko je važan za odrastanje svakog djeteta. Kao Ministarstvo sporta, mi smo uvijek tu da kažemo i sugerišemo svakom roditelju da djecu upišu na sport, nebitno koji. Kad je u pitanju odbojka, u školskom sportu, koje je podržalo Ministarstvo sporta, imali smo takmičenje za djevojčice. Odbojka kao sport je veoma masivan i očekujem da u Crnoj Gori odbojka u narednom periodu postiže još značajnije rezultate na međunarodnom nivou”, zaključio je Janović.

On je, zajedno sa direktorom direktorata za sport Milošem Lalevićem odgledao finala i podijelio medalje i pehare.