Mihailović sa druge planete!

0
462

Kada bi barem još neko od saigrača uspio da isprati Vladimira Mihailovića rezultati Tubingena bili bi mnogo bolji od dosadašnjih.

U 9. kolu njemačke Beko košarkaške lige, domaći “tigrovi” u neizvjesnom meču upisali su šesti poraz u sezoni, ovoga puta od Vurcburga rezultatom 95-97.

Za 34 minuta provedena na parketu crnogorski reprezentativac je postigao čak 29 poena uz dvije asistencije i sjajan šut za tri poena (5 od 8).

Odbrana Tubingena u narednim mečevima moraće mnogo bolje jer vidi se da tim Igora Perovića može da se nosi i sa favoritima. Dobre košgeterske učinke ostvarili su Baford i Grin sa 18 odnosno 17 poena koji su uz Mihailovića predstavljali glavnu prijetnju po koš gostiju. Odličan posao obavio je i Džordan sa 13 asistencija što opet nije bilo dovoljno da domaćin slavi.

Goste je predvodio sjajni Brendan Lejn sa 27 poena.

Napad funkcioniše, međutim biće potrebno još dosta toga da se kockice poslože i da tim našeg reprezentativca uđe u pravi ritam.

Ipak ono što je najvažnije za momka iz najjužnijeg crnogorskog grada jeste činjenica da njegove partije najbolje govore u kakvoj se formi nalazi što može da raduje i novog selektora i one prave navijače crnogorske košarkaške reprezentacije.