Mercator: Osvojite karte za EuroBasket u Sloveniji

0
304

fiba

Mercator CG, u saradnji sa Fructalom, realizuje nagradnu igru „Mercator&Roda&Fructal Vas vode na EuroBasket Slovenija 2013“ koja će trajati do 30. avgusta, saopšteno je iz ove kompanije.

 

Srećni dobitnici, po dva u svakom objektu, dobiće dvije karte za EuroBasket koji se održava u Sloveniji od 4 do 22. septembra.

 

Svi potrošači koji tokom trajanja nagradne igre kupe Fructalove prizvode u vrijednosti manjoj od tri eura i uredno popune na kasi kupon, stiču pravo učešća u nagradnoj igri. Svi kuponi se čuvaju u zatvorenoj kutiji, koja se nalazi u maloprodajnim objektima koji učestvuju u nagradnoj igri. Veoma je važno da napomenemo da svi potrošači koji učestvuju moraju da sačuvaju račun kao dokaz o trgovini, do objavljivanja spiska nagrađenih“, saopštili su iz kompanije Mercator CG.

Kako pojašnjavaju, osim mogućnosti učešća u nagradnoj igri, potrošači koji popune kupon dobiće priliku da učestvuju u promotivnim aktivnostima šutiranja na koševe i osvoje vrijedne nagrade.

 

U zavisnosti od broja postignutih koševa, srećni dobitnici će kao nagradu moći da osvoje Fructal majicu, sportsku flašu, palicu za navijanje ili privezak. Promotivne aktivnosti će biti realizovane samo vikendom, u periodu od 10 do 16 časova, u šest Roda marketa i Hipermarketu Podgorica“, pojašnjavaju iz Mercatora.

 

Nagradna igra „Mercator&Roda&Fructal Vas vode na EuroBasket Slovenija 2013“ se realizuje u 21 maloprodajnom objektu Rode i Mercator-a širom Crne Gore.

 

Izvlačenje nagrada će se održati u Mercator Hipermarketu u Podgorici 1.septembra , a spisak dobitnika biće objavljen 4. septembra na zvaničnim Facebook stranicama ovih marketa.