Jedinstvo Bemax slavilo protiv Bar Volley-a (VIDEO)

0
200

Izuzev trećeg seta, odbojkaši Jedinstvo Bemaxa lako su izašli na kraj sa Bar volejom – šampion je na svom parketu slavio protiv Barana sa 3:0 (25:14, 25:7, 25:23), u zaostaloj utakmici 1. kola Prve muške lige.

Izabranici Darka Prebiračevića su upisali i drugu maksimalnu pobjedu, nakon one u gostima protiv Sutjeske.

Bar volej je, sa druge strane, uknjižio drugi poraz (prvi je bio protiv Budućnosti Capital Plaze), dok Barani imaju i pobjedu Volej stara.

Što se samog meča tiče, gosti su u prva dva seta uzeli manje poena nego u trećem, u kojem su vodili 3:0, 5:1 i 10:4, ali su Bjelopoljci serijom 6:0 izjednačili na 10:10, i dali neizvjestan tok ovom setu.

Do 19:19 se igralo poen za poen, timovi su se smjenjivali u minimalnom vođstvu, a onda je šampion “pobjegao” na 23:19, i tada, praktično, osigurao pobjedu.

Istina, gosti su priprijetili na 24:23, ali je Andrej Bojić servis greškom stavio tačku na ovaj meč (prethodno je imao as za 24:23)…

“Najbitnije je da smo uspjeli da trijumfujemo maksimalnim rezultatom, onako kako smo i očekivali. Prva dva seta smo odradili zaista odlično, u drugom smo napravili, možda i nerealnu razliku, što nam je pružilo priliku da protiv dobre ekipe Bar voleja šansu pružimo i najmlađima, i da oni meč uspješno privedu kraju, bez nekih padova. Raduje me igra mlađih igrača, koji svaku ukazanu šansu maksimalno koriste, što je podstrijek za budućnost. U trećem setu smo dozvolili nekoliko tehničkih grešaka, što je rezultirali prednošću Bar voleja od 4-5 poena, što smo veoma brzo uspjeli da stignemo. Ali, to kao da je bila neka kočnica da set prelomimo ranije, što smo uspjeli tek u finišu. Imamo prostora za napredak, da greške smanjimo na minimum, ali sam zadovoljan današnjojm utakmicom, zalaganjem,”, rekao je nakon meča trener Jedinstvo Bemaxa Darko Prebiračević.

Izjava Darka Prebiračevića nakon sigurne pobjede protiv Bar Volley-a

A post shared by OK Jedinstvo Bemax (@okjedinstvobemax) on