Futsal: Spisak za mečeve u Slovačkoj

0
793

Selektor Futsal reprezentacije Crne Gore Sveto Ljesar objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve koje će naša selekcija odigrati protiv Slovačke.

Naša najbolja Futsal selekcija odmjeriće snage sa Slovacima 10. i 11. marta u mjestu Nove Zamki. Biće to prve prijateljske utakmice za “sokole” u 2015. godini.

Izabranici Sveta Ljesara početkom ove godine nastupili su prvoj rundi kvalifikcija za plasman na Evropsko prvenstvo. Turnir koji je odigran u Podgorici naša selekcija završila je na drugom mjestu, iza reprezentacije Finske, koja je osvajanjem prvog mjesta obezbijedila plasman u glavnu rundu kvalifikacija.

Slovaci će učestovati u glavnoj rundi kvalifikacija na turniru koji će se održati u Hrvatskoj. Dueli sa “sokolima” biće generalna proba najboljoj selekciji Slovačke pred duele sa Hrvatskom, Jermenijom i Turskom.

Sama činjenica da je Slovačka izborila plasmana u glavnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dovoljno govori o kvalitetu našeg narednog protivnika. Nama u ovom trenutku odgovara da igramo mečeve sa jakim protivnicima. Imamo ekipu kombinovanu od mladih igrača, kojima će dueli sa jakim protivnicima poslužiti za sticanje iskustva, i starijih igrača koji će ponovo imati priliku da igraju mečeve jakog intenziteta. Mečevima u Slovačkoj ujedno počinjemo i pripreme selekcije za turnir kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koji nas očekuje u septembru, rekao je selektor Ljesar.

Na spisku selekotra Ljesara za mečeve u Slovačkoj nalaze se golmani: Dragoljub Despotović (Titograd) i Miloš Bošković (Agama); igrači: Milovan Drašković, Marko Bajčetić, Ilija Mugoša, Ranko Novović (Titograd), Nikola Perović (Mirabile moda), Bojan Bajović, Nedžad Haverić, Saša Gojković (Agama), Nikola Minić (Studentski centar), Aleksandar Obradović (Cezar), Đovani Kočović i Semir Gurzaković (Fljamurtari, Albanija).

 

 

 

 

 

FSCG