Džerard: Crna Gora je zaslužila izjednačenje

0
12553
Stiven Džerard

GerardStiven Džerard, kapiten Engleske: Bio sam veoma srećan kako smo izgledali na terenu u prvih 45 minuta. Iz meni nepoznatog razloga, nakon odmora smo prestali da igramo i dozvolili im da se vrate u igru. Oni su se herojski borili i zasluženo su došli do izjednačenja. U finišu smo imali nekoliko šansi da opet povedemo, ali nismo uspjeli. Razočaran sam što i u treći ciklus od dvije utakmice završavamo pobjedom i remijem, ali ako budemo u sljedećim utakmicama igrala svih 90 kao ovdje prvih 45 minuta, sigurno ćemo se kvalifikovati.

Smoling: Revanširaćemo se

Kris Smoling, štoper Engleske: Veoma sam razočaran. Bili smo odlični u prvom poluvremenu, dominirali smo i žao mi je što nismo to prenijeli na nastavak utakmice. Poslije izlaska iz svlačionice smo morali da održimo nivo igre, ali nismo uspjeli, čak smo primili i pomalo bezvezan gol. Dugo smo odolijevali pritisku, Crna Gora je imala nekoliko dobrih prilika, ali je do gola došla nakon što se lopta odbila nekoliko puta. Nadam se da ćemo se revanširati Crnoj Gori na „Vembliju”.

Hart: Pretpostavljao sam da će gol biti onakav

Džo Hart, golman Engleske: Samo smo sebi zagorčali život u drugom poluvremenu, povukli smo se preduboko i kažnjeni smo čudnim golom. Pretpostavljao sam da će gol biti baš takav. Lopta se puno puta odbila, a njihov igrač je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Pokušaćemo da dobijemo sve četiri utakmice do kraja i tako sami završimo posao oko 1. mjesta.

Kerik: Mogao je da nam se sudi penal

Majkl Kerik, vezista Engleske: Emocije su mi pomiješane. Imali smo potpunu kontrolu u prvom poluvremenu i nekoliko šansi da postignemo drugi gol, a mogao je i da nam bude dosuđen penal. U drugom dijelu smo znali da će Crna Gora dati sve od sebe da nas stigne. Ovo nije loš bod, ali sam ipak razočaran.