Crnogorci osvojili Ligu šampiona!

0
458

Pet crnogorskih klubova u minifudbalu je otišlo da se oproba u Ligi šampiona, a jedna se vraća kao pobjednik, kao najbolja – ekipa Dadi/Eurozox NO-MI je od juče evropski klupski prvak u ovom takmičenju.

Veliko finale je bilo uzbudljivo i ispunilo sva očekivanja meča za titulu – poslije velike borbe u regulanom dijelu meča između Ecosa i našeg predstavnika bilo je 1:1. Uslijedili su penali gdje je Dadi/Eurozox NO-MI bio bolji, staloženiji, koncetrisaniji, pobijedio 12:11 i tako donio Crnoj Gori prvi trofej u minifudbalu.

Vladimir Mugoša

Nakon što su dominirali i osvojili prvo mjestu u grupnoj fazi, novi šampion Evrope je redom pobjeđivao Hadera Lions (Izrael) 7:2, Karmacsi Autó-GBB (Mađarska) 2:0, Mexicans (Izrael) 3:2, MAV Glissando (Rumunija) 1:0, a onda su već u pomenutom finalu nakon penala bili bolji od tima iz Bosne i Hercegovine.

Ekspediciju Dadi/Eurozox NO-MI su u stručnom štabu i igračkom kadru činili: Miloš Leković, Aleksandar Milošević, Dalibor Abramović, Miloš Ćetković, Goran Drobnjak, Mirko Klikovac, Zoran Kovač, Dragan Krsmanović, Vladimir Mugoša, Muamer Muratović, Momo Saveljić, Marko Bajčetić, Ognjen Stamatović, Slobodan Drobnjak i Redžo Mulić.