Branko Brnović: Staniša Mandić ima veliki potencijal i kvalitet

0
395
Foto: Savo Prelević/Vijesti

Branko Brnović je na pres konferenciji istakao da novajlija u crnogorskom dresu Staniša Mandić ima veliki potencijal i kvalitet i da će narednih deset godina značiti reprezentaciji.

Bez potrebe se digla velika galama oko toga, pale su neke teške riječi. Ne vidim neki razlog, on je iz Herceg Novog i igra za svoju reprezentaciju. Nije trebalo da se polemiše oko toga, znamo da dosta sportista iz Crne Gore igra za Srbiju i nikada nijesmo ništa rekli, čak i navijamo za njih“, kazao je Brnović.

On je, komentarišući oštriju izjavu Sava Miloševića, kazao da ga je, kada ga nigdje nije bilo u Fudbalskom savezu Srbije, zvao za saradnika u stručnom štabu.

Tada su ga oni “oteli”. Ni tada nijesam ništa rekao. Ne znam zašto tolika galama. Dobili smo dobrog igrača, kvalitetnog i nadam se da će to pokazati u narednom periodu. Nijesam ljut na Miloševića, ali mislim da su izgovorene riječi malo teške bez razloga“, rekao je Brnović. On je istakao da će danas biti poznato hoće li Mandić biti u konkurenciji za tim.

Danas će se odlučiti u vezi dokumenata. Ukoliko stignu biće u redu, a ukoliko ne čekaćemo drugu utakmicu i priliku da debituje.

 

 

tekst/foto: Vijesti