Finiks želi Pekovića

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 2.8k pregleda Dodaj komentar

pekovic2Centar Minesote i crnogorske reprezentacije, Nikola Peković, mogao bi da dres ,,vukova“ zamijeni Finiksovim, prenosi portal Bright Side of the sun. ,,Pekmen“ će krajem sezone postati slobodan igrač, takozvani ,,free agent“, a interesovanje NBA timova za njegove usluge je ogromno.

 

Prvi u red stali su ,,sansi“ iz Finiksa, koji traže idealno rješenje za popunjavanje centarske pozicije, koja će nastati odlaskom Poljaka  Marcina Gortata, čiji ugovor ističe krajem naredne sezone. Zbog toga, čelnici tima iz Arizone žele da hitno nađu zamjenu, a izgleda da bi ih hit tekuće sezone, koji je u prosjeku  postizao 16,3 poena i hvatao 8,8 lopti po meču, u potpunosti zadovoljio. Ipak, pita se i Minesota, koja ima pravo da prva pregovara sa Pekovićem oko prodaje ili eventualnog produžetka ugovora. Po tom pitanju, oglasio se i predsjednik tima iz Mineapolisa, Flip Saunders.

 

– Nijesmo se sastali u Evropi prošle nedjelje, kao što je bilo planirano. Nikola je zauzet treniranjem i pripremama za nastup u reprezentaciji. Ipak, vidio sam se sa njegovim menadžerom, ali očekujem da se 1. jula vidim direktno sa Pekovićem, kako bi sjeli i pronašli najbolje rješenje – istakao je Saunders.

 

 

Pobjeda

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: , , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar