Crnogorskim borcima četiri medalje, Prodanović zadovoljan prvim danom

Ognjen
Piše: Ognjen 432 pregleda Dodaj komentar
Foto - Privatna arhiva

Crnogorska džiu-džicu reprezentacija nastavila je sa sjajnim rezultatima na najvećim takmičenjima. Našoj selekciji prvog dana Evropskog prvenstva u Banjaluci pripale su četiri medalje – zlato, dva srebra i bronza.

Titulom evropskih prvaka u duo šou miks sistemu mogu da se diče Stefan Vukotić i Dragana Ivanovski. Srebrna je u borbama do 62 kilograma bila Mirjana Martinović i i muški duo sistem, Stefan Vukotić i Vuk Dragutinović.

Foto – Privatna arhiva

Martinović je uz srebro pojedinačno uspjela da osvoji i bronzu u ženskom duo sistemu sa Biljanom Mitrović.

Naša selekcija je danas izgubila i tri nastupa za bronzano odličje i to: Vuk Dragutinović i Aleksandra Popović u duo miks šou, Stefan Vukotić i Vuk Dragutinović u duo klasik sistemu  i Mladen Mišurović u kategoriji preko 94 kilograma.

Sjutra, posljednjeg dana takmičenja nastupiće: Stevan Radunović (borbe – 69 kg), Dejan Vukčević (borbe +94 kg), i Stefan Vukotić i Dragana Ivanovski u duo klasik miks sistemu.

Zaista sam zadovoljan kako je protekao današnji dan a ono što mogu da obećam jeste da ćemo i sjutra pružiti maksimum u svakoj borbi kako bi nastavili u istom ritmu. Imamo kvalitetne takmičare a puno se uzdam i u Dejana Vukčevića. Ne radimo u sjajnim uslovima ali pokušaćemo da se vratimo sa najsjajnijim odličjima”, kazao je za naš portal trener reprezentacije Nikola Prodanović.

 

Dejan Vukčević i Nikola Prodanović

Uz Prodanovića, u Banja Luci se nalazi i predsjednik crnogorskog Džiu-džicu saveza Ranko Vukotić.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar