Peković prelazi u Njujork Nikse?

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 869 pregleda Dodaj komentar

Crnogorski centar Nikola Peković bi mogao da se preseli iz Minesote u ekipu Njujork Niksa. 

Timbervulvsi uoči večerašnjeg roka za razmjenu igrača pokušavaju da nađu model kako bi ispunili želju svom treneru Tomu Tibodou koji želi da dovede Derika Rouza.

Rouz i Tibodo su godinama bili zajedno u Čikagu, i za to vrijeme je Rouz i postao najmlađi MVP u istoriji NBA lige, ali su ga onda usporile povrede koljena.

Minesota je spremna da ponudi Španca Rikija Rubija i Pekovića za Rouza kako bi se tako izjednačile plate igrača. U potencijalnoj razmjeni se pominju i Nemanja Bjelica i Žoakim Noa.

Pominje se čak da bi Njujork mogao da uključi i Los Anđeles Kliperse u trejd, pa bi tako Karmelo Entoni završio u najvećem gradu Kalifornije, a Njujork bio dobio još i Džamala Kroforda, Ostina Riversa i pikove druge runde.

Kao još jedna potencijalna destinacija za Pekovića se pominje Milvoki, koji bi mogao da ponudi Džona Hensona za Pekmena i Tajusa Džonsa.

Zbog učestalih problema sa povredama u prethodne dvije godine, crnogorski centar i predsjednik Partizana više je vremena proveo na klupi i kod doktora nego na parketu. Radi se o tipu povrede koji će teško moći da se sanira, pa je Peković čak najavio i da će teško više ikad zaigrati. Pominjalo se da će Minesota tražiti način da raskine ugovor, a Pekovićeva vrijednost u razmjenama se više zasniva na veličini i dužini njegovog ugovora.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar