Obradović: Očekujem da ćemo podići nivo igre

Ognjen
Piše: Ognjen 857 pregleda Dodaj komentar

Prva šansa za plasman u drugu fazu je propala.  Druga će se vjerovatno pružiti na zatvaranju grupe D protiv Rusije, a u tabora „lavova“ se nadaju da će do tada podići nivo igre.

Ovo je mlad tim, neiskusan za ovakva takmičenja. U nekoliko navrata smo se primakli, ali je neiskustvo uslovilo da ne uhvatimo potpuni priključak. Igrali smo protiv odličnog protivnika, koji u svom sastavu ima puno iskusnih pojedinaca i oni znaju kako se igraju ovakve utakmice. Očekujem da ćemo u naredna dva meča podići nivo igre“,  napomenuo je selektor Ljubomir Obradović.

Vasko Ševaljević je priznao da je bolji tim pobijedio.

“Nismo bili na zadovoljavajucem nivou. Vjerujem da ćemo znatno unaprijediti nivo igre u naredna dva meča. Ubijeđen sam da to možemo da uradimo”.

Kapiten Rade Mijatović je odbranio samo jedan sedmerac, ali mu ni porozna odbrana nije olakšala posao.

“Mađari su pokazali da su trenutno bolja, snažnija i mnogo iskusnija ekipa. Nadam se da ćemo naredne duele bolje početi i pokazati puno više, počev od mene, pa preko svih ostalih”.

Legendarni Talant Dujšebajev je preuzeo Mađarsku u oktobru 2014. i doveo je do šampionata Evrope sa svih šest pobjeda u grupi sa Rusijom, Portugalom i Ukrajinom. Savršen skor je, nažalost, očuvao i nakon otvaranja prvenstva u Poljskoj.

“Presrećan sam. Crna Gora je veliki dio meča odigrala odlično. Mi smo bili bolji u napadu nego u odbrani, ali nam je golman odigrao veliki meč – naglasio je čuveni Kirgiz, koji je igrao za Zajednicu Nezavisnih Država, Rusiju i Španiju”.

 

 

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar