Nikić i Rudar “ostali prijatelji”: Čast mi je što sam vodio Rudar

Volio bih da nam se u budućnosti putevi opet ukrste, istakao je Nikić

Redakcija
Piše: Redakcija 369 pregleda Dodaj komentar

Rudar i Srđan Nikić su juče sporazumno završili saradnju.

Rastanak Pljevljaka i 44-godišnjeg trenera je bio prijateljski – takva poruka je stigla iz kluba, ponovio je i sam Nikić koji je Rudaru poželio sve najbolje u nastavku sezone.

“Čast mi je što sam radio u Rudaru, jednom od naših najvećih klubova. Uživao sam u periodu koji sam proveo u Pljevljima i ponosan sam na sve što smo uradili zajedno. Zahvaljujem svima – od predsjednika Šarića i direktora Tomaševića, stručnog štaba, do igrača, navijača… Svi redom, do ekonoma, treba da znaju da mi je bila privilegija da sarađujemo”, rekao je Nikić i dodao:

“Za vrijeme mog perioda u Rudaru smo lansirali dva mlada reprezentativca i jednog omladinskog kojima smo dali šansu da se kroz našu ligu dokazuju”.

Rudar nakon devet kola u Meridianbet fudbalskoj ligi ima devet bodova i osmi je na tabeli.

“Ostavio sam dobru i zdravu ekipu, spremnu da bilježi dobre rezultate i vjerujem da će Rudar ispuniti ciljeve koje smo nametnuli ove sezone. Tako da nasljedniku želim svu sreću. Neke stvari se nisu poklopile, neke nisam ni želio da tolerišem, ali sam siguran da ovo nije tačka kada je u pitanju saradnja Rudara i mene. Neka bude zarez, jer bih volio da nam se u budućnosti putevi ponovo ukrste”, poručio je Nikić.

Nikić je otišao nakon poraza kod kuće od Jedinstva – 0:3.

“Mislim da smo zaslužili više bodova po onome što smo prikazivali na startu sezone. Nismo imali ni sreće, bilo je i nekih sudijskih odluka koje nisu išle u našu korist. Ipak, siguran sam da će Rudar pokazati koliko može”, istakao je Nikić, koji je pod Golubinjom bio od aprila.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar