Lalošević čestitao Vukovićevoj, Furtuli i Pešiću

Ognjen
Piše: Ognjen 214 pregleda Dodaj komentar
Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, uputio je najiskrenije čestitike sjajnim crnogorskim sportistima, Mariji Vuković, Danijelu Furtuli i Draganu Pešiću na iznavrednim rezultatima postignutim na Balkanijadi.

“Crna Gora zaista ima čime da se ponosi. Ne postoje riječi koje bi iskazale čast koji imamo kao država da nas ovakvi sportisti, poput Marije, Danijela i Dragana predstavljaju. Čestitam od srca Mariji na oborenom ličnom rekordu, osvojenom zlatu i prolasku na Olimpijske igre, koje će ove godine dobiti još jednog crnogorskog kandidata. Kada već govorimo o crnogorskim učesnicima na Olimpijadi, nemoguće je ne pomenuti našeg Danijela, koji je ovom prilikom takođe svojoj zemlji donio najsjajniju medalju, te potencijalno stekao mogućnost odlaska na OI. Čestitke i Draganu Pešiću na ništa manje značajnoj bronzi koju je osvojio svojim trudom, radom i posvećenošću”, kazao je Lalošević ovom prilikom.
Lalošević je takođe čestitao i svim ostalim takmičarima koji su ovom prilikom pokazali da vole sportsku diciplinu, da su joj posvećeni i da igraju fer i poštenu igru.
Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar