Džiu džicu reprezentacija spremna da zasija u Gelzenkirhenu

Ognjen
Piše: Ognjen 362 pregleda Dodaj komentar
Džiu-džicu reprezentacija Crne Gore, predvođena  selektorom Nikolom Prodanovićem i trenerima Dejanom Vukčevićem i Mladenom Jokmanovićem, učestvovaće na seniorskom prvenstvu Evrope u njemačkom Gelzenkirhenu od 23. do 26. maja.

Crnogorsku reprezentaciju očekuje 16 nastupa a predstavljaće nas 13 takmičara: Mirjana Martinović, Arso Milić, Aleksa Radulović, Krsto Radulović, Savo Jaredić, Miloš Miličković, Anđela Vukčević, Nikola Perović, Mladen Bojanović, Nataša Jeftić, Stefan Vuković, Lidija Caković i Filip Pešić.
“Nakon odličnog rezultata na prethodnom Evropskom prvenstvu u borbama, od našeg sastava očekuje se visok plasman. Svi su spremni da pruže maksimum i tako opravdaju velika očekivanja svih nas u savezu”, kazao je selektor Prodanović.
“Pred nama je važan zadatak i velika čast – putujemo da predstavljamo našu zemlju na međunarodnoj sceni. Ovaj tim je naporno radio da bi stigao do ove tačke i ponosan sam na posvećenost i trud svakog takmičara. Svaki trening, svaka borba do sad, bila je priprema za sve ono što nas čeka. Vjerujem u sve njih, u njihovu vještinu i hrabrost. Znamo da će konkurencija biti jaka ali smo spremni da damo sve od sebe i borimo se”, izjavio je trener Dejan Vukčević.
Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar