Drašković pozvao 25 omladinaca na pripreme u Podgorici

Vladan
Piše: Vladan 350 pregleda Dodaj komentar

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković objavio je spisak igrača koji će naredne sedmice boraviti na pripremama u Podgorici.

Na spisku je 25 igrača – golmani: Filip Domazetović (Budućnost), Šaban Kolić (Nasional, Portugal), Petar Bobičić (Podgorica); odbrana: Damjan Dakić (Budućnost), Emin Kujović (Keln, Njemačka), Đorđe Pešukić, Nikola Vuković, Matije Badnjar (Mladost DG), Nihad Balić (Jedinstvo), Andrija Radonjić (Kom), Balša Medenica (OFK Vršac, Srbija); vezni red: Aleksa ĆetkovićViktor Đukanović (Budućnost), Dragan Miranović (Zeta), Nemanja Carević (Petrovac), Luka Lečić (Crvena zvezda, Srbija), Lazar Stanišić (Dečić), Danijel Nikolić (Mornar), Petar Aničić (Sutjeska), Uroš Bulatović (Rudar), Nikola Radusinović (Podgorica); napad: Vladimir Perišić (Budućnost), Lazar Knežević (Kom), Bojan Pavićević (Dečić).

Kandidati za omladinsku reprezentaciju u Podgorici će trenirati od 12. do 19. septembra. Nakon odrađenih priprema, selektor Drašković će skratiti spisak i odretiti igrače koji će konkurisati za nastup u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na turniru će, osim Crne Gore, učestovati i domaćin Danska, Engleska i Gruzija. Turnir će trajati od 21. do 27. septembra.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar