Omladinci poraženi u meču sa dva preokreta

Vladan
Piše: Vladan 165 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Norveške u posljednjem meču međunarodnog turnira u Hrvatskoj.

Zanimljiv duel, u kojem su viđena dva preokreta, završen je rezultatom 3:2 u korist skandinavske selekcije. ,,Sokoli“ su turnir završili sa učinkom od pobjede (Hrvatska) i dva poraza (Turska i Norveška).

– Treća izuzetno zahtjevna utakmica u sedam dana, sa izuzetno jakim tempom na koji smo odgovorili na pravi način u većem dijelu utakmice. Nažalost, imali smo periode u kojima smo pravili početničke greške, koje ekipe ovog kvaliteta kažnjavaju. Drago mi je da smo u igri prema naprijed pokazali ozbiljan kvalitet, ali ostaje žal što to nije ispratio bolji rezultat. Takođe, posebno želimo zbog današnje povrede golmana Milovića, za kojeg se nadam da će se što prije oporaviti i nastaviti da brani za ovu selekciju, kazao je selektor Goran Perišić.

Uprkos šansama Marka Perovića i Vuka Vlahovića u prvom dijelu, svi golovi na današnjem meču postignuti su u drugom poluvremenu. Norveška je povela preko Faniela Teveldea u 52. minutu, da bi nakon toga, u razmaku od četiri minuta, naša selekcija došla do preokreta zahvaljujući Marku Peroviću i Andriji Bulatoviću. Ipak, Jesper Reitan Zunde u 74. i Troj Nihamer u 82. minutu donijeli su pobjedu Norveškoj. ,,Sokoli” su prijetili, odlične šanse propustili su Aleksa Karadžić, Filip Perović i Marko Tadić, ali se rezultat nije mijenjao.

NORVEŠKA – CRNA GORA 3:2

Strijelci
1:0 – Faniel Tevelde 52′, 1:1 – Marko Perović 56′, 1:2 – Andrija Bulatović 59′, 2:2 – Jesper Reitan Zunde 74′, 3:2 – Troj Nihamer 82′

Norveška: Magnus Šter Jensen, Anders Berset, Jonatan Nordbaj, Luka Hejland, Faniel Tevelde, Lars Remem (od 75. Vilijam Oznes Ringen), Mikel Hope (od 57. Imre Hermansen), Tobias Sen (od 57. Torjus Engebaken), Vilijam Vent (od 46. Troj Nihamer), Niklas Fugleštad (od 46. Julian Gonštad), Fredrik Ardra (od 46. Jesper Reitan Zunde).
Selektor: Even Zel.

Crna Gora: Ognjen Milović (od 20. Ivan Božinović), Lazar Maraš, Bodin Tomašević, Aleksa Karadžić, Marko Perović, Filip Perović, Andrija Bulatović, Vuk Vlahović, Đorđe Ercegović (od 55. Lazar Šekularac), Andrej Božović (od 80. Danilo Ćetković), Marko Tadić.
Selektor: Goran Perišić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar