Crna Gora domaćin grupe Evropskog prvenstva u ragbiju

Ognjen
Piše: Ognjen 461 pregleda Dodaj komentar
Foto: Rugby Europa

Crna Gora će u junu naredne godine biti domaćin grupe Konferencija 2 Evropskog prvenstva u ragbiju 7, olimpijske verzije ovog sporta, saopšteno je iz crnogorskog Ragbi saveza.

To je odlučeno na 104. Generalnoj skupštini Rugby Europa u Parizu. Skupštini evropske ragbi organizacije sa punim pravom glasa prisustvovala je predsjednica crnogorskog saveza Zorica Kostić.

“Ohrabruje činjenica da je rad Ragbi saveza Crne Gore prepoznat od čelnika Rugby Europa, te ostvarena saradnja i podrška asocijacija u čijim zemljama se ragbi nalazi među najpopularnijim sportovima. Veliku čast, a potom i odgovornost nam predstavlja povjerenje koje nam je ukazano od čelnika Rugby Europe, gdje ćemo dati sve od sebe da Crnu Goru i Ragbi savez Crne Gore predstavimo na najbolji mogući način i time doprinesemo još većoj popularizaciji i razviju ovog sporta u našoj zemlji”, navedno je iz Ragbi saveza Crne Gore.

Oni su se zahvalili Ministarstvu sporta i mladih, Opštini Bar i Sportskom centru Topolica na podršci prilikom predaje kandidature.

IZVOR: Vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar