Bulatović: Želim da ,,izvezemo” još jednu zlatnu zvjezdicu iznad našeg grba

Sportska direktorica COK-a oglasila se sa funkcije sportskog menadžera ,,plavih"

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 497 pregleda Dodaj komentar
Foto: Dejan Starčević / ŽRK Budućnost

Katarina Bulatović, sportska direktorica Crnogorskog olimpijskog komiteta, od juče je zvanično sportski menadžer ŽRK Budućnost Bemaks. Proslavljena crnogorska rukometašica i legenda svjetskog sporta, ovu funkciju obavljaće volonterski.

– Iako iznenađena pozivom uprave Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax da budem sportska direktorica kluba, čast mi je i zadovoljstvo da kao sportski direktor Crnogorskog olimpijskog komiteta, dam doprinos u narednoj sezoni klubu kome pripadam i u kome sam dosegla najveće sportske visine. Sa pozicije sportskog menadžera kluba želim da, dovođenjem novih igračica i motivisanjem već prisutnih, uz podršku uprave, sponzora i prijatelja, prizovemo onu atmosferu kad je “Morača” bila neosvojiva tvrđava i da ,,izvezemo” još jednu zlatnu zvjezdicu iznad našeg grba. Želim da napomenem da ovim svojim volonterskim angažmanom i kao član olimpijske porodice radim ujedno na ojačavanju ekipe koja će naredne godine u Parizu jurišati na medalju – kazala je Bulatović.

Podgorički klub polako slaže kockice za narednu sezonu,a u ovoj je sigurni učesnik osmine finala Lige šampiona. ,,Plave” očekuje još jedan duel u grupnoj fazi elitnog takmičenja,a u martu dva odlučujuća meča za prolaz među osam najboljih.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Pobjeda
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar