Budvani nijesu došli na Cetinje, Lovćen dobio službeno

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 501 pregleda Dodaj komentar

Od derbija na Cetinju zvanično nije bilo ništa – rukometaši Budvanske rivijere nijesu doputovali na gostovanje Lovćenu nakon što je predsjednik kluba juče poslao dopis Savezu u kojem je pisalo da zbog organizacionih i finansijskih problema akruelni osvajač Kupa neće moći da odigra utakmicu drugog kola, iako su igrači bili voljni da uprkos svemu izađu na teren.

Budvani su u organizacionom kolapsu, ekipa nema ni trenera, ni ozbiljne treninge, čak ni dresove za novu sezonu u kojoj nijesu odigrali još nijedan meč jer je duel prvog kola s Beranama 1949 pomjeren za 18. oktobar.

Vrlo je moguće da ni taj meč ne bude odigran jer ozbiljnije najave boljih dana nema. Rivijeri je pod hitno potrebna promjena – nova uprava koja bi obezbijedila novac ili da, eventualno, aktuelno rukovodstvo okrene situaciju za 180 stepeni.

Nažalost, izvjesnije je da Budvani odustanu od takmičenja, nakon što su to pred početak ove sezone uradili Komovi, a prošle godine Danilovgrad.

Tada bi cijeli muški rukomet u Crnoj Gori spao na devet timova jer druge lige nema…

Lovćen će meč sa Budvanskom rivijerom dobiti službenim rezultatom 20:0, a ,,redovnu“ pobjedu u drugom kolu upisao je Rudar koji je savladao Sutjesku (30:19).

Dejan Čolović imao je 14 odbrana, Filip Racković i Nemanja Vuković dali su po šest pogodaka, dok je kod gostiju najefikasniji bio Blagoje Tomanović sa pet.

Sjutra će se sastati Mornar 7 – Brskovo (16 h), Jedinstvo – Budućnost Podgorica (19) i Berane 1949 – Partizan 1949 (20).

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar