Baletić: Na pravi način odgovorili na poraz od Turske

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 829 pregleda Dodaj komentar

zenska_kosarkaska_reprezentacija_2013Sa dvije pobjede i jednim porazom, Crna Gora izborila je prolaz među 12 najboljih selekcija na Starom kontinentu – Jelena Škerović i saigračice u drugu fazu će prenijeti dva boda.

 

”Ovo je važna pobjeda jer smo na pravi način odgovorili na poraz od Turske. Igračice su pokazale veliku želju, bili smo odlični u napadu i zasluženo smo došli do pobjede protiv kvalitetnog protivnika koji ima odlične igračice. Iako smo mala država, veoma smo ponosni i teško nam pada svaki poraz, tako da sam veoma zadovoljan što smo ostvarili pobjedu i tako na pravi način završili preliminarnu fazu”, kazao je nakon meča selektor Baletić.

 

”Čestitam Ukrajini na dobroj partiji i snažnom otporu. Sa jedne strane mi je žao što smo ih eliminisali sa Eurobasketa, ali naravno da sam zadovoljna što smo u drugu fazu prošle sa dvije pobjede. Drago mi je što imam priliku da igram u ekipi koja ima toliko sjajnih igračica, a posebno sa Jelenom Dubljević od koje mogu da naučim dosta toga. Zahvaljujući činjenici da imam sjajne saigračice, svakim danom sve više napredujem” istakla je Ana Turčinović.

 

Portal Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar