Zoran Kastratović smijenjen

Vladan
Piše: Vladan 991 pregleda Dodaj komentar

Spain Handball WorldsZoran Kastratović nije više selektor muške seniorske rukometne reprezentacije Crne Gore, odlučio je večeras Upravni odbor (UO) Rukometnog saveza.

 

Navodi se da je Savez razmatrao situaciju u muškoj reprezentaciji koju su igrači i selektor prezentovali predsjednik UO nakon Evropskog prvenstva u Danskoj.

 

Na osnovu iznijetih mišljenja, UO je jednoglasno konstatovao da ne postoji mogućnost za dalju saradnju selektora i igrača i donio jednoglasnu odluku da prekine saradnju sa Kastratovićem“, piše u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu Saveza.

 

Navodi se da je UO konstatovano da su plasmani na posljednja dva velika takmičenja veliki uspijeh muškog reprezentativnog rukometa.

 

UO želi da istakne velike zasluge koje ima selektor Kastratović u ostvarenju svih zadnjih rezultata muške seniorske reprezentacije. O daljim koracima UO RSCG blagovremeno ćemo obavijestiti javnost“, piše u saopštenju.

 

Vijesti su objavile da su se reprezentativci požalili predsjedniku UO Predragu Boškoviću i postavili malo čudan ultimatum – da Kastratović ode ukoliko ne vjeruje u njih.

 

List piše da su igrači zamjerili petom selektoru u istoriji crnogorskog rukometa što ima sumnju u njihove kvalitete, jer smatraju da su u Danskoj mogli da ostvare mnogo bolji rezultat od 16. pozicije da je bilo vjere u njihove kvalitete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar