Vaterpolisti Budućnosti na meti huligana, napadnuti mačetama i bezbolkama!

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 692 pregleda Dodaj komentar

U neposrednoj blizi bazena SC “Morača”, napadnuti su vaterpolisti Budućnosti od strane NN lica mačetama i bejzbolka, a jedan od njih (vaterpolo reprezentativac) je zadobio teže povrede.

Saopštenje kluba prensoimo integralno:

“28.05.2024. godine u 17:20h u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog trenažnog procesa, grupa vaterpolista uputila se prema svojim kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više NN lica koja su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i bezbol palice. Tom prilikom ozbiljne povrede zadobio je perspektivni mladi sportista našeg kluba, vaterpolo reprezentativac mlaih kategorija Crne Gore, nosilac SREBRNE MEDALJE SA EVROPSKOG PRVENSTVA odigranog 2023 godine u Podgorici, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore, koga u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportiste, izuzetno miran, vaspitan, odan, radan, dobar drug i odličan đak”.

“Ovim putem molimo medije da objave ovo saopštenje i svojim narednim tekstovima utiču na cijelo društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja koje ime za cilj namjerno povređivanje i nanošenja bola drugim osobama, bilo psihičkog ili fizičkog”.

“Izrade smjernice i način podrške i obezbijede zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati da li naša djeca imaju u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati nad njima moć. Da ovakav vid fizičkog nasilja može da dovede čak i do uništenja sportske obrazovne ili svake druge karijere. Ne dozvolimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu djeca. Cio slučaj je prijavljen policiji i nadanja smo da će se razotkriti počinioci i kazniti po zakonu”.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: RTCG
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar