Simonović poručio “ajkulama” – Vjerujem u vas i znam da ćete nas obradovati kao i mnogo puta do sada

Crnogorski vaterpolisti danas su sa podgoričkog aerodroma otputovali za Roterdam gdje će od 14. do 21. februara nastupiti na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

“Ajkule” imaju let za Istanbul, odakle će u petak ujutro otputovati za Amsterdam, i nastaviti autobusom za već pomenuti Roterdam, grad koji ćemo nadam se svi pamtiti po dobru.

Na ispraćaju su se danas našli i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović, direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević kao i državni sekretar u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, Miroslav Anđelić.

Foto: Uprava za sport i mlade

Skromni momci, velikog srca, uvijek su znali kako da obraduju naciju pa čak i onda kada su ostajali bez važnih uzdanica i igrali u podmlađenom sastavu.

Sada, pred sobom imaju važan zadatak a to je plasman na OI, nešto što za svakog sportistu predstavlja apsolutni vrhunac karijere i veliku čast da na jednom takvom događaju predstavlja svoju zemlju.

Selektor Gojković vjeruje prije svega i u dobro zdravlje svojih pulena a gospodin Simonović u još jedan herojski poduhvat “ajkula” koji su nas toliko puta navikli na radost, a naročito će to biti potrebno sada kada nam je osmijeh na lice svima neophodan.

“Mi smo tu da vas podržimo i poželimo vam srećan put i dobro zdravlje. Da vam svima pokažemo koliko ste nam važni i koliko cijenimo sve ono što ste godinama unazad uradili za naš sport i našu državu. Olimpijske igre jesu šansa da se svijetu pošalje nada i pokaže to “svijetlo na kraju tunela”. A biće to i nadam se trijumf nad ovim opakim virusom. Vjerujem u vas i znam da ćete nas obradovati kao i mnogo puta do sada”, poručio je predsjednik COK-a.

 

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button