Simonović: Osjeća se miris Rio de Žaneira, počeo je i ranije da se naslućuje

Ognjen
Piše: Ognjen 718 pregleda Dodaj komentar
Foto: Filip Roganović / Vijesti

Crnogorski olimpijski komitet i crnogorski sportisti dobili su novi dom – predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i predstavnik TC Plaze Predrag Kozić potpisali su ugovor o sponzorstvu po kome će COK koristiti prostorije TC Plaze.

Večeras je, takođe, predstavljena i oprema koju će, zahvaljujući Kompaniji Bravera odnosno Sport Vision, naši sportisti nositi na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Manekeni u opremi “Loto” prošetali pistom, baš kao što se nadamo da će naši sportisti prošetati pobjedničkim postoljima na najvećoj smotri svjetskog sporta

“Dobili smo naš dom, dobili su i naši sportisti svoj dom, ovo je njihov dom. Predstavili smo dva naša značajna partnera Sport Vision tj. kompaniju Bravera, čiju opremu ćemo nositi, i Capital Plazu, uspješnu kompaniju koja se pojavila na ovim prostorima i ponudila nam fantastično sponzorstvo. Jako sam srećan i zahvalan sam im na tome”, rekao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

Gotovo sve ono što najviše vrijedi u crnogorskom sportu okupilo se večeras u Hard Rok kafeu u TC plazi da uveliča svečanost koja je počela intoniranjem crnogorske himne i dizanjem na jarbol zastave Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Rukometašice i vaterpolisti, od kojih se najviše očekuje, već su u punom treningu, baš kao i ljudi iz COK-a, koji privode kraju pripreme za treći nastup naših takmičara na najvećo smotri sportista.

“Već smo jedan dobar dio odradili, sad nam ostaje ta fina ruka, mislim da smo na dobrom putu da i nju odradimo na najkvalitetniji način. Osjeća se miris Rio de Žaneira, počeo je i ranije da se naslućuje, ali ovoliko sportista na jednom mjestu donosi dobru energiju, a još kada je to pred Olimpijske igre, onda je to zaista posebna energija i poseban osjećaj. Zaista sam srećan što smo večeras svi bili zajedno, mislim da ovakvih susreta treba i više i to ne samo kada su ovako značajni povodi u pitanju”, ističe Simonović.

Od crnogorskih sportista uvijek se očekuje dobar rezultat, ali nikakvi imperativi neće im se nametati…

“To su momci i djevojke od kojih se uvijek mogu očekivati rezultati. Ne bi ih opterećivao pričom o medaljama, iako ih ti momci i te djevojke zaslužuju. Ali, to je sport i u njemu ništa nije sigurno”, zaključuje Simonović.

O opremi je svoj utisak iznijela rukometašica Majda Mehmedović.

“Oprema je mnogo lijepa, mnogo ljepša nego što je bila ona u Londonu. Volim ovu plavu boju uniforme, nadam se da će nam lijepo stajati i da ćemo je, kao i prošlu, ponosno nositi u Rio de Žaneiru. Daćemo sve od sebe da tako bude”, obećala je Mehmedovićeva.

 

 

Izvor – Vijesti.me

 

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar