Rukometaši uglas: Pokazali smo karakter

Ognjen
Piše: Ognjen 383 pregleda Dodaj komentar
Foto: IHF

Crnogorski reprezentativac Branko Vujović kazao je da nije bilo lako slomiti otpor Irana, ali da je najvažnija pobjeda. On je istakao da je ekipa uvijek ispred pojedinca, te da u našoj selekcije uvijek neko drugi napravi razliku i donese trijumf.

On je večeras u pobjedi protiv Irana postigao devet golova.

“Uvijek stavljam učinak ekipe ispred sebe. Svi su igrali za mene, otvarali su mi situacije, a Simić je opet dobro branio. Kod Irana se poznaje Vujin rad, nije nam bilo lako, ali pokazali smo karakter, nadam se ćemo salviti i protiv Čilea”, kazao je naš desni bek za RTCG.

Iran je prijetio do samog kraja…

“Na poluvremenu smo pričali da oni neće odustati, tako je i bilo. Igraju odlično, timski, čestitam im na odigranom meču”, kazao je Vujović.

Miloš Vujović se večeras iskupio za nešto slabiju partiju protiv Španije.

“Večeras sam pokazao da je meč proitv Španije bio samo loš dan. Očekivali smo da će njihov selektor Vujović namjestiti da igraju jako i borbeno, ali imali smo spreman odgovor. Zaslužena pobjeda”, kazao je Vujović.

Nema vremena za slavlje, već za dva dana slijedi Čile…

“Već večeras moramo da počnemo da mislimo o Čileu, da ih analiziramo. Moramo se pripremiti isto jako kao i za Iran”, istakao je Vujović.

Selektor Zoran Roganović bio je zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

“Zadovoljan sam i čestitao bih momcima , odigrali smo dobro, ali ova ekipa ima rezervu. Pobjeda nije dolazila u pitanje. Kontrolisali smo dešavanja na parketu”, kazao je naš selektor.

Za iskušenja koja slijede, biće potreban svaki igrač u rotaciji, poručio je Roganović.

“Radimo na tome da možemo da koristimo što više igrača. Najvjerovatnije idemo u drugu fazu, čekaju nas tamo tri teška meča. Treba nam svaki igrač. Danas je Čepić recimo imao veliku ulogu, kao i Anđelić. Iran uopšte ne zaostaje za nekim evropskim selekcijama, Vuja je napravio ekipu za respekt tako će biti i protiv Čilea, nema opuštanja”, zaključio je selektor.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar