Roganović će platiti 300 ulaznica za najvjernije navijače!

zoran roganovicKoliko voli reprezentaciju, koliko je znoja prolio i koliko puta izgarao u crvenom dresu, do posljednjeg atoma snage, pokazao je nebrojeno puta. Njegovi saigrači, i oni koji ga dobro poznaju, znaju koliko mu teško pada što u ovom trenutku nije sa svojim drugovima iz reprezentacije da priprema okršaj sa Njemcima u “Morači” (12. jun).

 

Roganovića u ponedjeljak u Dohi sa Al Kijadom (u kojem kao igrač švedskog Lunda na pozajmici igra od sredine marta) očekuja polufinale Emir Kupa sa Al Arabijem. Ako pobijedi, neće moći da bude u timu za važan meč sa “pancerima”.

“Velika je vjerovatnoća da neću biti u Podgorici 12. juna na utakmici sa Njemačkom i da ću propustiti veliku borbu koja očekuje moje drugove i saigrače iz reprezentacije zbog obaveza prema mom klubu koji učestvuje na najprestižnijem turniru u Kataru, Emir kupu, koji se poklapa sa pomenutom utakmicom”, napisao je Roganović na svom Fejsbuk profilu.

 

Desni bek Crne Gore je, međutim, smislio drugi način kako će pokušati da pomogne svojim saigračima.

 

“Platiću iz svog džepa 300 ulaznica za naše najvjernije navijače, za one dvije-tri navijačke grupe koje su nas gotove svuda pratile i bodrile. Odakle su ne znam, znaju sigurno u Savezu. Ja nisam siguran jesu li iz Bara, Cetinja, Nikšića, Podgorice ili nekog drugog grada, jer ih znam samo po fenomenalnoj podršci koja nam je uvijek puno značila a ne iz kojih gradova dolaze”, ističe Roganović.

 

Odlukom Rukometnog saveza Crne Gore, za meč sa Njemačkom će se naplaćivati ulaznice po tri eura, prvi put u “Morači” na rukometnoj utakmici u nezavisnoj Crnoj Gori.

 

Roganović se potom obratio saigračima…”Dragi saigrači, Rade, Mađo, Marko, Igore, Miloše, Vasko, Smajo i ostali, nadam se da ćete me razumjet’ a i oprostit’ što nisam tu pored vas. Volio bih da sam tu i da ponovo rame uz rame velikom borbom izborimo plasman na veliko takmičenje. Siguran sam da će vas ovih 300 navijača bodriti svim glasom i biti uz vas svih 60 minuta, da ćete negdje u tom navijanju iz nečijeg grla možda čuti i moj glas, jer ću sigurno biti uz vas i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati uspjehu ove reprezentacije!”, poručio je Roganović.

 

Jedan od najboljih crnogorskih rukometaša svih vremena je potom dodao i zbog “Morača” treba da bude puna u srijedu.

 

”Petar Kapisoda zaslužuje punu dvoranu na svom opraštanju od rukometa. Miloš, Ivan, Nemanja, Nebojša, Marko zaslužuju punu dvoranu jer su na početku reprezentativne karijere i značiće im podrška. Mađo, Draško, Igor, Smajo, Rade zaslužuju punu dvoranu zbog svega što su dali reprezentaciji i rukometu u Crnoj Gori!Napunimo dvoranu zbog njih, zbog crnogorskog rukometa!”, napisao je Roganović.

 

Na kraju se i našalio…

“Nadam se i nekom popustu od Saveza, pa da mi daju možda 350 karata umjesto 300, zbog starih zasluga”, uz “smajli” je zaključio Roganović, uz jedno “veliki pozdrav i srećno vam bilo momci!”

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button