Radusinović: Nadamo se medalji

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 306 pregleda Dodaj komentar

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore u nedjelju je u Podgorici počela pripreme za Balkansko prvenstvo, koje se od 28. juna do 2. jula održava u Beogradu.

Izabranice Marka Radusinovića će se u glavnom gradu Crne Gore pripremati do 27. juna.

– Cure su odmah na prvom treningu pokazale da su željne dokazivanja, pune elana, i nadamo se da ćemo sačuvati ovu pozitivnu energiju i pokazali kvalitet na predstojećoj Balkanijadi – rekao je selektor juniorki Marko Radusinović.

Rivali juniorki na Balkanijadi su selekcije Srbije, Crne Gore, Albanije, Sjeverne Makedonije i Turske.

– Srbija i Turska su u procesu priprema za Evropsko prvenstvo, tako da će, sigurno, biti sa najjačim sastavima. Tu su još i Sjeverna Makedonija i Albanija. Na nama je da radimo kvalitetno, da cure ispoštuju zamisli našeg stručnog štaba, a onda ćemo iz utakmice u utakmicu vidjeti kako će se odvijati situacija. Intimno se nadamo medalji, ali to ćemo morati da pokažemo na terenu – dodao je Radusinović, pored koga su u stručnom štabu pomoćnici Milan Franović i Tomo Pekić.

 

Na pripremama su tehničarke Marija Šušić (Tent, Srbija), Tijana Tvrdišić (Luka Bar), Sara Globarević (Morača), primači servisa/korektori Simona Petranović, Nevena Vukčević, Andrea Knežević, Marija Tuševljak (Galeb), Teodora Delić (Morača), Majda Čakar (Rudar), Anastasija Krgović (Gimnazijalac), srednje blokerke Tamara Vukoslavčević, Mia Ražnatović (Luka Bar), Marija Bojić (Galeb), Dragana Rakočević (Jedinstvo), te libera Lana Labović (Galeb), Sara Kovač (Morača).

 

 

– Na Balkanijadi u Beogradu igramo protiv dosta jakih ekipa. Imamo odlične uslove za rad, nadam se da ćemo na prvenstvu uspjeti da osvojimo neku medalju – kazala je tehničarka Marija Šušić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar