Radulović: Zaslužili smo ovu šansu, pritiska uvijek ima, ali straha nema

Vladan
Piše: Vladan 350 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Fudbalsku reprezentaciju Crne Gore sjutra (20.45) u Zenici očekuje utakmica velikog uloga.

“Hrabri sokoli” na rasprodatom “Bilinom polju” gostuju Bosni i Hercegovini, očekuje se vatrena atmosfera, a meč je od velikog značaja i za domaću selekciju.

Selektor Miodrag Radulović najavljuje ofanzivnu igru našeg tima, ali poručuje da “hrabri sokoli” moraju da budu disciplinovani i strpljivi.

“Ovo je derbi u grupi, dvije ekipe koje su najviše pokazale. Naša ekipa je zaslužila ovu šansu, prevashodno odnosom prema grbu, borbenošću, taktičkom disciplinom. Očekujem tešku utakmicu, cijenim BiH… Spremamo se za sve varijante Peteva. Moramo da budemo disciplinovani i strpljivi. Nadam se da ćemo biti i miljenici sreće”, rekao je selektor Miodrag Radulović na današnjoj konferenciji.

Pritiska ima, ali straha nema, poručuje selektor.

“Spremamo se da ponovimo ona izdanja iz juna. Koliko god da je ova utakmica bitna, nije odlučujuća. Pritiska uvijek ima, ali straha nema. Svi dobro znamo šta donosi sjutrašnja utakmica. Sjutra igramo samo za tri boda. Normalno je da ćemo igrati napadački. Imamo Jovetića, znate šta znači njegov povratak. Imamo Osmajića, Đurđevića, Mugošu… Nećemo odstupiti od našeg cilja”, poručio je Radulović.

Selektor je rekao da ne bi imao ništa protiv da se meč završi 0:0.

“Naš je imperativ bio da ostanemo u Ligi B i da proširimo roster. Sada su došli rezultati i spremni smo za korak naprijed. Ne bih imao ništa protiv da se meč završi 0:0. Ali, ako ne želite da izgubite, onda morate da napadate i da postignete gol.”

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar