Radulović: Ponosan sam kako smo izgledali u svakom meču

Ognjen
Piše: Ognjen 567 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Crnogorski fudbaleri tuguju, poraz od Mađarske, uz remi Srbije sa Bugarskom, učinio je da plasman na veliko takmičenje i dalje ostane samo san.

Ipak, selektor Miodrag Radulović je bio ponosan na način na koji su se “hrabri sokoli” predstavili u Budimpešti, ali i u kompletnim kvalifikacijama za Euro.

“Ušli smo u meč onako kako smo obećali – išli smo na pobjedu. Imali smo kontrolu, iako nismo imali nekih šansi, a onda nam se dogodio scenario sličan onom u Srbiji – povrijedio se Vešović, pa Mijatović… Mađarska je dala dva gola, a mi smo kasnije iz lakših situacija promašivali… Ovo je za nas veliko iskustvo i mislim da smo ostavili bolji utisak nego što to pokazuju rezultati“, rekao je Radulović i dodao:

“Individualni kvalitet Dominika Soboslaja je presudio. Praktično je sam riješio utakmicu“, pomenuo je Radulović asa Liverpula i dvostrukog strijelca.

Na kraju nema razloga za nezadovoljstvo:

“Ponosan sam kako smo izgledali u svakom meču. Ovaj tim ima perspektivu, tu su nova imena Rubežić, Đukanović, Radulović… Siguran sam da će sve ovo dati rezultat u narednom periodu“, zaključio je Radulović.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar