Projekat OSCG daje rezultate

Pet dječaka iz “Besplatne škole odbojke” nastupilo na kadetskom prvenstvu, dok je aktuelni šampion Budva pokazao interesovanje za talentovanog Petra Živkovića iz Pljevalja, takođe učesnika projekta OSCG

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 219 pregleda Dodaj komentar
Foto: OSCG

Pet dječaka koji su odbojkaški put započeli kroz projekat “Besplatna škola odbojke”Luka RovčaninAjlan KujovićAmin KujovićPavle Knežević i Mirza Mujović, sa svojim klubom “Jedinstvo” iz Bijelog Polja, osvojili su treće mjesto na finalnom turniru kadetskog prvenstva Crne Gore za odbojkaše, koji je održan proteklog vikenda u Podgorici. Bjelopoljski klub sa klupe predvodi nastavnik i trener Dragan Mašković, a treba istaći da su Almin Kujović i Luka Rovčanin igrali u prvoj postavi na finalnom turniru.

Oni takođe nastupaju i u juniorskoj konkurenciji, pa se može sa pravom reći da projekat OSCG već daje rezultate predanog rada na popularizaciji muške odbojke na sjeveru Crne Gore.

Takođe, aktuelni šampion Budva pokazao je interesovanje za talentovanog Petra Živkovića iz Pljevalja, koji se mlađim selekcijama prvaka Crne Gore priključio nakon što je napravio prve odbojkaške korake u projektu “Besplatna škola odbojke” u Osnovnoj školi “Boško Buha” iz Pljevalja.

Aktivnosti projekta Odbojkaškog saveza Crne Gore “Besplatne škole odbojke”, nastavljene su nakon zimskog raspusta i trajaće do kraja školske godine.

Nosilac projekta je Odbojkaški savez Crne Gore, pod pokroviteljstvom Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, Ministarstva sporta i mladih, te u saradnji sa lokalnim samoupravama i uz podršku Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar