OSCG okupio pionirske i kadetske reprezentativce, cilj što brži napredak i kvalitetniji razvoj

“Kao što je i obećano, nastavljamo sa novim pristupima i programom rada sa mlađim kategorijama i ovaj kamp naših pionirskih i kadetskih reprezentativaca u Kolašinu je pravi dokaz za to. Naš plan je da što češće i bez zvaničnih akcija okupljamo naše talentovane dječake i djevojčice kako bi što više napredovali individualno, ali i kao ekipa", ističe Nikola Kažić, predsjednik OSCG

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 160 pregleda Dodaj komentar
Foto: OSCG

Najtalentovaniji odbojkaši iz pet crnogorskih klubova, Budve, Budućnosti, Jedinstva, Mornara i Lovćena, treniraće do 19. jula na kampu Odbojkaškog saveza Crne Gore, koji je organizovan u Kolašinu, u kom se priprema i seniorska selekcija za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Sa 12 odbojkaša pionirskog i kadetskog uzrasta treniraće stručni štab seniorske reprezentacije. Poseban akcenat biće na poboljšanju tehnike, a osim treninga mlade nade crnogorske odbojke prisustvovaće aktivnostima seniorskog nacionalnog tima i teorijskim predavanjima selektora Ivana Joksimovića.

Srednji bloker i jedan od najiskusnijih igrača seniorske reprezentacije, Ivan Ječmenica, pozdravio je mlade igrače prvog dana kampa, a u Kolašinu će trenirati: Vukota Čelebić, Vuk Stojanović, Luka Lojić, Kosta Poleksić, Filip Radić, Aleksa Radić, Luka MIlošević, Stefan Petričević, Marko Šebek, Petar Živković, Mihajlo Grupković i Vasilije Andrović.

Pionirsko-kadetski kamp projekat je OSCG čiji je cilj obezbjeđivanje uslova za napredak i trening mladim igračima izvan redovnih reprezentativnih obaveza i potvrda odlične saradnje Saveza i klubova.

“Kao što je i obećano, nastavljamo sa novim pristupima i programom rada sa mlađim kategorijama i ovaj kamp naših pionirskih i kadetskih reprezentativaca u Kolašinu je pravi dokaz za to. Naš plan je da što češće i bez zvaničnih akcija okupljamo naše talentovane dječake i djevojčice kako bi što više napredovali individualno, ali i kao ekipa.

Sa ovim momcima će u narednih 10 dana u Kolašinu raditi treneri iz stručnog štaba naše seniorske reprezentacije, a cilj će biti individualni rad i poboljšanje tehničkih elemenata kod svakog od njih. Takođe, edukovaće se i teorijski na časovima koji će im biti organizovani, ali će i prisustvovati treninzima naše seniorske reprezentacije i tako gledati i učiti kako se pravi profesionalci odnose prema svojim obavezama na samom treningu, ali i van terena.

OSCG će nastojati da organizuje što veći broj ovakvih akcija i tako dodatno ubrza razvoj naših mladih djevojaka i momaka koji su već sada pokazali da posjeduju kvalitet i imaju lijepu perspektivu”, kazao je predsjednik OSCG, Nikola Kažić.

Kamp u Kolašinu prvi je u nizu projekata i aktivnosti izvan zvaničnih okupljanja u okviru priprema za takmičenja, koji su u planu OSCG sa ciljem što bržeg napretka i kvalitetnijeg razvoja mladih i perspektivnih odbojkašica i odbojkaša.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar