Počinje obnova košarkaških igrališta

sport
Piše: sport 622 pregleda Dodaj komentar

hotel_ramadaPotpisivanjem Memoranduma o saradnji danas je počela akcija “Svi smo jedan tim” tokom koje će đaci 29 osnovnih i srednih škola širom Crne Gore dobiti obnovljena košarkaška igrališta.

 

vu akciju TV Vijesti realizuje u saradnji sa “Erste bankom“, Fondacijom Petrović Njegoš, Elektroprivredom Crne Gore EPCG, “Elanom“, firmama “Cerovo“, “Neckom“, “Porto Montenegro“ i “Studio moderna“, kao i Ministarstvom prosvjete.

 

Današnjem potpisivanju Memoranduma u hotelu Ramada prisustvovali su direktori osnovnih i srednih škola kojma će biti donirani novi koševi i lopte, kao i donatori koji su podržali inicijativu.

 

Promovisan je spot kampanje kao i brošura o zdravim stilovima života namjenjena djeci i mladina.

 

“Zbog velikog interesovanja za ovu akciju – najavljena  je i mogućnost proširivanja spiska doniranih škola“, saopšteno je iz TV Vijesti.

 

Cilj akcije je da se ukaže na neophodnost povezivanja i zajedničkog djelovanja za dobrobit djece i mladih, njihovog aktivnijeg i masovnijeg uključivanja u sport i njegovanje zdravih stilova života, kao i popularisanje košarke kao rekreativne ali i takmičarske discipline.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar