Startuje nova 3×3 Montenegro sezona

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 208 pregleda Dodaj komentar

Oficijelni organizator 3×3 turnira u Crnoj Gori – 3×3 Montenegro, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Podgorice, ovog vikenda, sa događajem ,,Podgorica Open 2K21’’, počinje sa novom, petom sezonom, saopšteno je iz te organizacije. To će biti jubilarni 30. 3×3 Montenegro turnir.

Kako se navodi u saopštenju, prva stanica 3×3 Admiral karavana je Trg Svetog Petra u Glavnom gradu, a događaj će trajati tri dana, od petka do neđelje.

U petak, sa početkom u 18 časova, na programu su otvoreni košarkaški treninzi za dječake i djevojčice, a subota (od 16h) i neđelja (od 16:30h) su rezervisane za seniorski turnir.

“Seniorski turnir je ,,Open’’ kategorije, što znači da mogu učestvovati svi basketaši stariji od 18 godina (2003. godište i stariji). Pored novčanih nagrada, najbolje ekipe sa turnira će izboriti i mjesto na finalnom turniru koji će se održati sredinom septembra”, navodi se u saopštenju. Prijave ekipa se vrše putem 3×3 Montenegro profila na Instagram-u i Facebook-u.

“Pored otvorenih treninga za najmlađe i seniorskog turnira, na programu će biti i revijalni mečevi, takmičenja za publiku i aktivacije za najmlađe, a za dobru atmosferu biće zaduženi i voditelj programa i DJ. Turnir će se prenositi uživo na 3×3 Montenegro YouTube kanalu”, saopšteno je iz 3×3 Montenegro.

KLJUČNE RIJEČI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar