Pet Meridianovih razloga zašto će “hrabri sokoli” pobijediti Litvaniju!

Vladan
Piše: Vladan 680 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

„Sokoli” su nas oduševili bodom u duelu sa Rumunijom. Desetkovani sastav Ljubiše Tumbakovića je pružio sjajan otpor Rumunima koji su zadnjih 15-ak minuta bili sa igračem više. Sada je na red došla Litvanija, a mnogo je razloga za optimizam pred ovaj meč!

LITVANCI SU OBJEKTIVNO SLABIJI

Jedino koliko-toliko zvučno ime u timu Litvanije je Rus Fedor Černič. Napadač Dinama iz Moskve je dao osam golova za nacionalni tim, a za Litvaniju igra jer se kao dijete doselio u tu zemlju. Ipak to je premalo da bi se Litvanci mogli nadati dobrom rezultatu protiv našeg tima. Zato se bez problema “Sokoli” mogu podržati i uz tiket – a najbolja kvota na naš tim je u Meridianu!

VJERUJEMO U BEĆIRAJA

Odbrana Litvanije jeste primila samo jedan gol protiv Srbije, ali to nije bilo realno stanje stvari na terenu. Četiri stative su pogodili Aleksandar Mitrović i drugovi, tako da je odbrana Litvanaca i više nego porozna. Zbog toga vjerujemo da će Bećiraj kao jedini špic na raspolaganju našem selektoru tresti mreže nekoliko puta. A ako dva gola u Meridianu je kvota 9.00!

NEĆE DUGO IZDRŽATI

Nije Litvanija tim koji može kvalitetno da se brani dugo i jedna je od najslabijih reprezentacija u trećem rangu Lige nacija. Zato ne vjerujemo da će “Sokoli” ući u probleme i nervozu, već da će sasvim ležerno dobiti ovaj meč. Pašće neki gol i u prvom poluvremenu – tako da 1-1 mora da se odigra! A ovde je najbolja kvota.

NE BRINITE ZA PETKOVIĆA

Danijel Petković se protiv Rumuna sjajno pokazao, a poslednja četvorka u sastavu Stojković , Savić, Simić, Tomašević je igrala perfektno. Ako su uspjeli protiv mnogo jačeg tima Rumunije da sačuvaju mrežu, sada to neće biti nikakav problem. Litvanci će uglavnom prijetiti iz kontri i iz centarputeva ka visokom Černiču. Ako i ti vjeruješ da će Crna Gora i dalje biti bez primljenog gola u Ligi nacija – kvota je 1.71!

NA KRAJU – RED JE DA PADAJU GOLOVI

Slabiji protivnik, dobra igra na prvom meču, ali i pune tribine koje očekujemo biće dovoljan motiv za golove našim fudbalerma.  Zbog toga je nevjerovatna kvota na 3+ u Meridianu 2.18 i to se mora iskoristiti!!!

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar