Perović: Sad još više žalimo zbog Grčke

sport
Piše: sport 878 pregleda Dodaj komentar

ranko_perovicPobjeda nad Španijom je vratila osmijeh na lica crnogorskih vaterpolista, a selektoru Ranku Peroviću mir nakon teškog poraza od Grčke.

Samo da smo bili bolji protiv Grka… Ali, izgleda da najbolje učimo na greškama, ali to smo mi, ne možemo da se promijenimo tek tako. Bitno je da podižemo igru iz meča u meč, tokom turnira, važno je i da smo pobijedili, jer trijumfi znače puno. Ovo što smo demonstrirali protiv Španije je trebalo da se desi i protiv Grka, ali mi najbolje igramo kada moramo da se “stisnemo” i kada znamo da nema izlaza“, rekao je Perović.

 

Reklo bi se da “ajkule” tek sada treba još više da žale zbog “prespavanog meča” protiv Grka koji na kraju može skupo da košta.

 

Ali, sada je rano za kalkulacije i priče ko bi mogao da bude rival u četvrtfinalu (Srbija, itallija ili Mađarska), svii u taboru Crne Gore jedino na umu imaju kako da podignu igru na još veći nivo, jer je jasno itekako ima prostora za to.

 

“Ima još jedno kolo da se igra. Kao što vidite, sve je otvoreno do kraja. Ne mislimo o rivalima u nokaut fazi“, dodao je Perović i podvukao učinak mlađeg od braće Janović:

 

“Mlađan je odradio veliki posao. Bio je plan da zaustavi Peronea, to je odlično uradio. A napad? Samo ću reći svaka mu čast”, jasan je crnogorski selektor.

 

Selektor Španije Rafael Agilar nije bio zadovoljan.

 

“Morali smo bolje, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo promašili mnogo u napadu. Idemo dalje, u dobroj smo situaciji. Ozbiljno ćemo shvatiti Grke i nadam se pobjedi“, rekao je Agilar.

 

vijesti.me

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar