Perović objavio spisak za Svjetsku ligu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 736 pregleda Dodaj komentar

Montenegro's coach Ranko Perovic instructs his players during their semi-final match against Hungary at the European Water Polo Championships in EindhovenSelektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović saopštio je danas spisak igrača koji će se 15. maja pojaviti u Kotoru na početku pripreme za završni turnir Svjetske lige.

 

Na spisku je devet imena, dok će se ostali priključivati po završetku klupskih obaveza. U drevnom gradu prvi će opremu zadužiti Miloš Šćepanović, Aleksandar Radović, Radovan Latinović (Jadran), Dejan Lazović, Dragan Drašković, Ugo Kruzija (Budva), Miljan Popović, Nikola Marković (Primorac), Darko Brguljan (Al-Itihad).

 

Na spisku je, dakle, Darko Brguljan koji je propustio dvije posljednje akcije nacionalnog tima, kao i Radović koji zbog oporavka od povrede ramena nije igrao ove godine.

 

Osim seniorske, objavljen je i spisak univerzitetske selekcije koja će takođe trenirati u Kotoru od 15. maja. Na njemu su Marko Gopčević, Jovan Sarić, Nikola Murišić, Marko Ivančević, Stefan Vidović, Igor Porobić, Aleksandro Kralj i Boris Krivokapić, dok će im se kasnije pridružiti Milorad Radunović, Marko Vukmirović, Stefan Kovačević, Igor Zubac, Đorđe Bulatović, Matija Brguljan, Srđan Čučković, Uglješa Vukasović i Lazar Andrić. Univerzijada će se održati u Kazanju početkom jula.

 

Izvor: Pobjeda

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar