Perović: Ne razmišljamo o Srbiji

sport
Piše: sport 696 pregleda Dodaj komentar

ranko_perovicCrna Gora je u nekoj varijanti mogla da bude prvoplasirana u grupi, takođe i trećeplasirana, ali sve dileme je otklonila Grčka koja je nadigrala Špance.

Selektor Ranko Perović je nakon svega bio zadovoljan Kanadom, rivalom u osmini finala.

 

“Igrali smo sa Kanadom, bili su kod nas na pripremama u Herceg Novom. Mislim da smo mnogo kvalitetniji od njih, ali to moramo da pokažemo i u bazenu. Bolje je sigurno što je rival Kanada, nego da su to Sjedinjene Američke Države, ali i ona je pokazala da zna dobro da odigra. Moramo da budemo pravi, da nastavimo sa igrom kao protiv Španije i Novog Zelanda, bez obzira na to kakav je kvalitet posljednjeg rivala u nizu. Nadam se da neće doći u pitanje prolaz u četvrtfinale”, rekao je Perović, koji je u društvu igrača u hotelu gledao duel Grčke i Španije.

 

Razmišljate li o četvrtfinalu, u kojem bi protivnik trebalo da bude Srbija?

 

“Idemo korak po korak, prvo treba eliminisati Kanadu, pa onda razmišljati o Srbiji. To je možda najbolja ekipa ovdje, sigurno će biti teško, međutim ništa nije nemoguće. Uvijek su to zanimljive utakmice, na jedan gol ili dva gola, nadam se da će ovog puta prevagnuti u našu korist. Poznajemo se dobro, nema tu iznenađenja, ostaje nam da izginemo na toj utakmici, pa da vidimo ko će šta uzeti. Ali, ponavljam, prva na redu je Kanada”, jasan je crnogorski selektor.

 

Da li ste iznenađeni Grčkom?

 

“Sada se vidi da nas nisu pobijedili slučajno, iako mislim da bismo ih svaki naredni put pobijedili. Ipak, nismo kada je trebalo i to je to. Grčka svakako igra jako dobro, malo griješi, igra strpljivo i praktično čini sve da protivnika onemogući da igra kontranapad. Namučiće se svi protiv nje”.

 

PAROVI OSMINE FINALA (NEDJELJA)

 

1. Grčka – Južna Afrika 09.30

 

2. Crna Gora – Kanada 10.50

 

3. Hrvatska – Novi Zeland 12.10

 

4. Španija – SAD 13.30

 

5. Srbija – Rumunija 17.30

 

6. Mađarska – Kazahstan 18.30

 

7. Italija – Kina 20.10

 

8. Njemačka – Australija 21.30

 

ČETVRTFINALE (UTORAK)

 

9. Pobjednik 1 – Pobjednik 6

 

10. Pobjednik 2 – Pobjednik 5

 

11. Pobjednik 3 – Pobjednik 8

 

12. Pobjednik 4 – Pobjednik 7

 

POLUFINALE (ČETVRTAK)

 

13. Pobjednik 9 – Pobjednik 11

 

14. Pobjednik 10 – Pobjednik 12

 

vijesti.me

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar