Perović: Maribor pun pogodak

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 662 pregleda Dodaj komentar

sasa misic vaterpolo debrecinSedam dana paklenog rada u Mariboru je iza crnogorskih vaterpolista – reprezentacija se sinoć vratila iz Slovenije sa dijela priprema koji je okarakterisan kao najvažniji u jeku teninga za Svjetsko prvenstvo u Barseloni.

 

“Odradili smo sve što je bilo u planu, mogu slobodno da kažem i da su ovo bile najobimnije pripreme koje smo do sada imali. Dobro je da nismo imali nikakvih problema ni sa povredama, niti prehladama, iako igračima nije bilo lako – jedan dio njih je morao da se odmori i adaptira nakon finalnog turnira Svjetske lige, a drugi da uđe u ritam poslije nekoliko dana rada u Herceg Novom”, rekao je selektor “ajkula” Ranko Perović.

Mogući problem je na početku ljeta predstavljala povreda ramena Saše Mišića, koji je projektovan kao prvi centar za Barselonu. Srećom, sada je sve kako treba.

 

“Saša je dobro, trenira punim intenzitetom i sada je sve u redu. To je za nas veliki plus, jer je on igrač koji nam je veoma potreban”, jasan je Perović.

 

Odnedavno za prvi tim konkuriše i Igo Kruzija nakon što je dobio crnogorski pasoš. Kako ističe Perović, Francuz se nameće…

 

“Kruzija je ovih dana pokazao veliku želju i motiv, ali i određeni kvalitet, zbog čega je i dobio šansu u reprezentaciji. Svakako da je vrijeme pred njim, mlad je i ima još dosta da uči, a mi smo tu da mu u tome i pomognemo. Siguran sam da može mnogo da nam pomogne”, istakao je Perović.

 

Crnogorski vaterpolisti nakon dana pauze nastavljaju prippreme u Herceg Novom, a krajem mjeseca ih čeka turnir u Grčkoj, tradicionalni „Samarcidis kup”. Po povratku iz Maribora ekipu će napustiti Miljan Popović.

 

“Spisak će se bitnije kratiti tek nakon Grčke. Do tada ima još dosta vremena”, kazao je crnogorski selektor.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar