Obradović o Danilu Nikoliću: Povrijedio se, nije više sa nama, želim mu sve najbolje

Vladan
Piše: Vladan 1.2k pregleda Dodaj komentar
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Na početku priprema sa Partizanom bio je i crnogorski košarkaš Danilo Nikolić.

Trener “crno-bijelih”, Željko Obradović tada je rekao da se Nikolić priključio ekipi jer nema klub, te da i Nikoliću i Partizanu ta saradnja odgovara.

U međuvremenu Partizan je nastavio sa pripremama, a Nikolić se, objasnio je danas Obradović, povrijedio pa više nije sa ekipom.

“Danilo se nažalost povrijedio na Kopaoniku. Imao je problem sa istegnućem mišića – mi smo bili spremni da mu pomognemo što se tiče svih medicinskih usluga, koje su mu bile potrebne. Međutim on je odlučio da to nije potrebno i mislim da je došao u Podgoricu. Nije s nama, u trenutku kad smo razgovarali da dođe na pripreme bilo je dobro i njemu i nama. Nažalost povreda se desila pet-šest dana nakon što smo počeli da radimo. Kada je otišao na magnetnu rezonancu u Beogradu vidjelo se da to iziskuje pauzu. Želim mu sve najbolje”, rekao je Obradović na konferenciji nakon utakmice Partizana i Mege u četvrtfinalu Superkupa ABA lige.

Nikolić je trenutno bez kluba, a prošle sezone je igrao za Dižon, Avtodor i Mursiju.

Partizan je danas pobijedio Megu i plasirao se u polufinale Superkupa, gdje će igrati sa Igokeom.

“Tim još nije na onom nivou koji je potreban za zvanično takmičene. Imali smo kratak pripremni period, malo smo utakmica u tom periodu igrali. Za to smo se odlučilo zbog naprene sezone – u oktobru i novembru ćemo imati po 10 utakmica. Čestitam Megi, to su mladi igrači, odlično vođeni, igraju zanimljivu košarku. Čestitke i mojim igračima”, rekao je na presu Obradović.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar