Nikolić i Bjelica posjetili Anu Milačić

Ognjen
Piše: Ognjen 1.2k pregleda Dodaj komentar
Foto: ucg.ac.me

Službenu posjetu grčkim univerzitetima, rektor Univerziteta Crne Gore prof. Dr Danilo Nikolić i predsjednik Upravnog odbora UCG  prof. dr Duško Bjelica iskoristili su i za posjetu Ani Milačić, najboljoj rukometašici Grčke i apsolventu Studijskog programa za sportske trenere za rukomet, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje UCG.

Milačić se u Atini već nekoliko mjeseci uspješno oporavlja od teške povrede ligamenata koljena, koja je za kratko odvojila od terena. Počela je sa treninzima i uskoro će ponovo predvoditi rukometašice AEK-a.

Protekle sezone Milačić je imala najbolje životne partije u dresu AEK-a a iz Atine, što je ovom klubu dalo doprinos u osvajanju duple krune u Grčkoj. Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke.

Milačić je prošla sve selekcije rukometnog kluba „Budućnost“ i sve mlađe selekcije Crne  Gore. Prije grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Dobitnica je i priznanja koje u cilju promocije crnogorskog sporta dodjeljuje Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“.

Prof. dr Bjelica i prof. dr Nikolić su u Grčkoj povodom jačanje bilateralne saradnje sa grčkim univerzitetima.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar