Ana Milačić sa AEK-om osvojila Kup Grčke!

Studentkinja Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore Ana Milačić osvojila je sa rukometnim klubom AEK iz Atine Kup Grčke.

Ona je u finalnom meču, koji se igrao sa ekipom Paoka iz Soluna, postigla četiri gola, čime je svojoj ekipi pomogla da se drugu sezonu zaredom domogne KUP-a Grčke.

U sjajnoj atmosferi, pred većim brojem protivničkih navijača i u izuzetno interesantnom finalu, porazili smo ekipu Paok-a iz Soluna rezultatom 21-20. Prethodno smo u polufinalu pobijedili ekipu Filipos Veria iz Verije“, kazala je Milačić.

Ona je prošle sezone sa AEK-om osvojila KUP Grčke i titulu prvaka Grčke.

Kao što sam i rekla kada sam produžila ugovor – pobjednički tim se ne mijenja. Nova sezona, isti cilj – dupla kruna“, navela je Milačić.

Prema njenim riječima, uvijek je teže odbraniti titulu i zato joj je ovaj pehar, u KUP-u Grčke, posebno drag. „Nastavljamo sa kvalitetnim radom do sljedećeg trofeja“.

Milačić je apsolventkinja na Studijskom programu Sportski treneri na nikšićkom Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Ljetos joj je urednik uglednog crnogorskog naučnog časopisa „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“ prof. dr Duško Bjelica uručio Zlatnu plaketu za izuzetne sportske rezultate na međunarodnom planu i promociju crnogorskog sporta i vrijednosti.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button