Mladi sa Slovenijom i Albanijom: Vukotić odabrao 25 igrača

Vladan
Piše: Vladan 507 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Vukotić objavio je spisak igrača za prijateljske utakmice sa Slovenijom i Albanijom.

Vukotić se odlučio za 25 igrača – golmani: Nikola Ivezić (Lomel, Belgija), Sergej Joksimović (Jedinstvo), Goran Aković (Berane); odbrana: Luka Boričić (Rudar), Nikola Vukotić (Iskra), Nemanja Perović (Famalisao, Portugal), Robert Đelaj (Dečić), Bojan Adžić (Brodarac, Srbija), Damjan Dakić (Budućnost), Sari Kerem (Holštajn Kil, Njemačka), Ljubomir Pejović (Rudar); vezni red: Ðorđe Šaletić (Iskra), Jovan Dašić (Arsenal), Ognjen Bakić, Nikola Janjić (Osijek, Hrvatska), Andrej Bajović (Dečić), Igor Pajović (Sutjeska), Ognjen Gašević (Rudar), Andrija Radulović (Mladost GAT, Srbija), Milan Vukotić (Tabor, Slovenija), Dušan Vuković (Sutjeska), Lazar Stanišić (Dečić); napad: Dejan Perović (Petrovac), Damjan Mugoša (Mladost DG), Balša Tošković (Jezero).

,,Sokoli“ će 17. novembra od 15 časova dočekati Sloveniju na ,,DG areni“, dok će tri dana kasnije, sa početkom u 13 časova, igrati sa Albanijom na Gradskom stadionu u Podgorici.

– Očekuju nas dvije teške utakmice, Albanija i Slovenija imaju kvalitetne ekipe. Cilj je da ostvarimo napredak u odnosu na prethodne prijateljske mečeve sa Austrijom i Maltom, gdje je bilo i dobrih i loših stvari u našoj igri. Sada imamo problema sa povrijeđenim igračima, na raspolaganju nećemo imati Mijovića, Strikovića, Đukanovića, Krivokapića, Kujovića, a Đeljaj je tek izašao iz povrede. Tu su dva nova igrača, Kerem i Adžić, koji su izrazili želju da igraju za Crnu Goru. Biće ovo dvije dobre provjere za nas, da vidimo na koga možemo da računamo u budućnosti, rekao je selektor Vukotić.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar