Marko Bakić: Uključujem se u rad sa ekipom, nemam problema sa koljenom

Vladan
Piše: Vladan 697 pregleda Dodaj komentar

Vezista Fiorentine Marko Bakić broji posljednje dane do povratka na teren nakon pauze zbog povrede koljena.

Bakić je doživio nezgodnu povredu u još nezgodnije vrijeme – krajem avgusta, odnosno u posljednjim danima prelaznog roka. Tada se nagovještavao odlazak na pozajmicu u neki od zainteresovanih klubova iz Serije B, ali je ubrzo sve palo u vodu.

Uslijedio je 88 dana dug oporavak kod fizioterapeuta Fiorentine Luke Lonera, sada je u procesu dostizanje adekvatne fizičke spreme…

Za sada sve ide kako treba. Polako se uključujem u rad sa ekipom, nemam više nikakvih problema sa koljenom. Da se spremim kako treba na fizičkom planu i vraćam se u normalan rad sa ekipom. Nadam se da će to biti poslije reprezentativne pauze u novembru – rekao je crnogorski reprezentativac.

Talentovani vezista ističe da u Fiorentini računaju na njegove usluge.

Klub me je prijavio za ligu, iako sam povrijeđen, a dosta zdravih igrača je ostalo van liste. Oni do januara nemaju pravo igranja, a ja sam na listi od 24, što je svakako pozitivno – kaže Bakić za “Arenu”.

Takođe je i u redovnoj komunikaciji sa trenerom ,,viole” Paulom Souzom oko eventualne pozajmice u januaru.

Pričamo skoro svaki dan, čeka da se vratim treninzima pa da vidimo šta i kako dalje. Svakako da je moja želja da igram u kontinuitetu, to mi je primarni cilj, tako da ću se time voditi u planovima za budućnost. Sada je najvažnije da se vratim na teren, počnem da treniram i sve će biti lakše i jednostavnije – poručio je Bakić.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar