Lipovina: Očekujem da pokažemo karakter, da se borimo

Vladan
Piše: Vladan 967 pregleda Dodaj komentar
FOTO: Savo Prelević

Još dva dana ostala su do Evropskog prvenstva za rukometaše.

Crnogorski “lavovi” privode kraju pripreme za premijerni meč, u četvrtak od 20 i 30 sa Hrvatskom.

Uzdrmani izostankom Miloša Vujovića i Nebojše Simovića, izabranici Zorana Roganovića pokušaće da u petom nastupu na EURU ostvare i prvu pobjedu.

Mečeve grupne faze igraće u Gracu, ne obećavaju mnogo, osim da će se boriti koliko mogu.

“Očekujem da pokažemo karakter, da se borimo. Ne mogu da obećam da ćemo pobijediti svakoga, ali mogu da obećam da ćemo dati maksimum, kao i uvijek. Vjerujem, ipak, da je došlo vrijeme za prvu pobjedu na Evropskim prvenstvima”, rekao je Vladan Lipovina.

Prvi rival je Hrvatska, koja nije blistala u pripremnim mečevima sa Bosnom i Hercegovinom i Katarom…

“Hrvatska je iskusna ekipa, uvijek u završnici, ali imali su problema u prijateljskim mečevima. Analiziraćemo ih, vidjeti šta možemo da iskoristimo”, kazao je Lipovina.

“Hrvatska je igrala neriješeno sa Bosnom, mi smo pokazali da možemo da igramo sa Bosancima, tako da ćemo dati sve od sebe i pokušati da iznenadimo”, naglasio je Marko Lasica.

U grupi su još Srbija i Bjelorusija, na koju Vladan Lipovina skreće posebnu pažnju.

“Bjelorusija je možda najjača ekipa u grupi, mada ih svi potcjenjuju. Oni su veoma iskusni, dugo su zajedno, to im je veliki adut”, naglasio je Lipovina.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar