Kaća Bulatović primila nagradu za najboljeg sportistu 2012.

Vladan
Piše: Vladan 857 pregleda Dodaj komentar

katarina bulatovicCrnogorska reprezentativka Katarina Bulatović, u pratnji v.d. generalnog sekretara Rukometnog saveza Crne Gore Emira Bešlije, danas je posjetila Crnogorski olimpijski komitet, gdje je razgovarala sa predsjednikom Dušanom Simonovićem i njegovim saradnicima, saopšteno je iz COK-a.

 

Ovom prilikom, Katarini je uručen poklon galerije Most, umjetnička slika afirmisanog crnogorskog slikara Voja Vlahovića, povodom nagrade za najboljeg sportistu Crne Gore u 2012. godini (zajedno sa Bojanom Popović).

 

Kako je saopšteno, Katarini je slika, “iz objektivnih razloga, uručena sa zakašnjenjem, ali sa srdačnim čestitkama i najljepšim željama za nastavak blistave sportske karijere”.

 

Simonović je u dobrodošlici naglasio da je COK kuća crnogorskih olimpijaca, a u opuštenom razgovoru našlo se mnogo tema za priču. Evocirale su se uspomene sa Olimpijskih igara u Londonu 2012.godine i odlično izdanje naših rukometašica, krunisano olimpijskom medaljom. Pomenuo se i Kaćin presudni pogodak u četvtfinalnom meču protiv reprezentacije Francuske”, navodi se u saopštenju COK-a.

 

Ženska rukometna reprezentacija je u završnoj fazi priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Srbiji, od 7. do 22. decembra.

 

Na opasku predsjednika Simonovića da je već obezbijedio komplet karata za finalne utakmice u Beogradu, Katarina je mirno odgovorila da će sigurno imati priliku da ih iskoristi”, stoji u saopštenju.

 

Ističe se da je “Kaća je posebno pohvalila talenat i napore mladih igračica u reprezentaciji, kojima rado daje savjete na osnovu sopstvenog bogatog iskustva”.

 

Simonovića su interesovali dalji sportski i lični planovi naše olimpijke.

 

Katarina će u januaru odlučiti da li će ostati u Đeru ili promijeniti klub, dok Olimpijske igre Rio 2016. vidi kao dalji cilj. Paralelno sa uspješnim bavljenjem sportom, Katarina nalazi vremena za obrazovanje i studira na Univerzitetu Donja Gorica”, ističe se u saopštenju COK-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar